Fredag!

Hejsan!

Idag har jag släppt av William på dagis, åkte hem och tände i pannan, matade Michelle och slängde mig i duschen!
Skulle ju åka och möta upp Mor Och Mormor på ÖoB för att äta luch och handla lite!

Blev lite småsaker, var inte mycket jag skulle ha, men lik förbannat står jag i kassan och ska betala 457 :-!
Många bäckar små... blev det!

Sen åkte jag hem, lagade mat till William och Joakim. Joakims Far kom ner och hjäpte oss med veden på utsidan så han fick också lite mat!

Sen packade jag och åkte iväg på min Partylite visning i Häljebol! Det var många återbud och tyvärr blev det inte sålt för så mycket, men jag fick umgås och sälja lite i alla fall.
Michelle skrek som vanligt hela tiden jag var borta och vägrade ta flaskan... så när jag ringde hem tipsade jag om att ge henne vatten eller något på en sked, det brukar avleda henne lite. Och det gjorde Joakim, så när jag väl kom hem hade hon lugnat ner sig lite.
Hon ammade och somnade direkt sen när jag var hemma.

Nu har jag kollat internet, Joakim spelar poker, Sandra är på sitt rum med sin dator och Linus sitter i soffan hos mig och har visst somnat ser jag och de små barnen sover... Allt lugnt med andra ord...
Får se om jag också ska passa på att sova kanske!

Kram så länge!


Tisdag=Gått i ett!

Hejsan!

Idag tisdag så har vi haft sovmorgon till kl. 10!!! Gilla!
Sen var vi hem till Mia och Thea, Nathalie, Victor och Tuvalie också där så att barnen skulle få leka av sig lite eftersom dagis och allt hade studiedag idag!

Efter det så åkte vi hem, lagade mat och till min stora glädje kom Joakim hem tidigt idag!!!
Jag åkte och handlade fika för att jag skulle ha en MyKidoo och Oriflame visning idag!
Tyvärr kom det bara tre st :-( men jag ringde hit grannen så det blev två till!

Sen var William övertrött och Michelle fick välling efter amningen så hon fick lite magknip, fast det gick över jättefort! Så klockan 22:00 sov i alla fall båda.

Nu ska jag göra färdigt allt för i morgon eftersom William ska vara på Gripen i morgon och kolla sina öron efter öroninflammationerna han har haft. Sen hoppas jag att han kan åka till dagis en sväng även om vi blir lite sena!
Fast det är vi ju annars också, så de kanske inte märker någon skillnad! :-)

Kram så länge!


Söndag

Hejsan!

Ja då var det Söndag igen och helgen börjar lida mot sitt slut tyvärr!
Men oj oj vad kul jag har haft den här helgen!

På Fredag hade vi Lunchfredag igen! Vi var i stan på Bergvik och gick lite i affärer, men jag köpte bara en mössa år William som hör ihop med hans snygga Everest jacka!
På kvällen hade vi familjemyskväll med popcorn! Allt gick väldigt bra fram till kl. 01 när William vaknade och grät som bara den! Vi trodde att han hade fått ont i magen utav popcornen eftersom jag hade köpt med smörsmak!!!
Men sen pekade han på örat så då var vi nästan säkta på att det var öroninflammation...igen!
Så i med en alvedon och så somnade han om kl 04 (!!!) mellan oss för andra gången sedan han var 4 veckor gammal, och tack gode Gud för det för han gick runt som en helikopter!
På morgonen dagen efter såg jag att han har fått en av de stora tänderna i vänster underkäke! Så helt plötsligt blev allt mycket mer logiskt!

Lördag morgon började jag städa och plocka, William hade feber och var lite hängig!
Jag skulle ju iväg på Ladies Night och laddade för fullt!
Klockan 16:40 var jag på G upp till Yvva för att ta ett glas vin innan vi satte oss på bussen!
I stan åt vi mat på Alfies, mmm va gott och skönt det var att få sitta utan barn och äta!
Sen tog vi en buss ut till arenan och bänkade oss på våra platser!

Efter det följde två timmar av otrolig stämning och riktigt nöje! Jag är så nöjd över att jag gick på det och jag tyckte hela showen var skitkul! Jag rekommenderar alla att gå på det!
Ulf hämtade oss och vi var hemma kl. 0:15 viket var skönt för jag hade barnvakt åt Michelle så jag såg fram att
sova länge!

Joakim åkte och jagade kl. 05 på morgonen och jag hoppades att William skulle sova länge! Han vaknade kl. 08!
Gav honom välling, pumpade ur mjölk och la mig igen!
Klockan tio gick vi upp och åt frukost, Michelle kom hem ca kl. 11:30!
Joakim var hemma runt kl. tolv han också. Sen gick vi på kalas hos Thea! Det var jättekul och skönt att träffa lite kompisar ett tag!

Väl hemma började det regna och det blev mörkt och lite mysigt inne. Vi åt pizza och sitter nu i soffan! William ska snart gå och sova. Jag vill ocks sova men det är ju kommisarien och havet idag och den antar jag ju att jag vill se!
Nu känns det som att min mjölk i brösten är slut igen, varför kan det aldrig vara bra??? Hoppas det kommer tillbaka igen, annars orkar jag nog inte försöka mer, det blir ju så stressande att tänka på det hela tiden!

Nej... Nu ska jag prova att mata i alla fall!

Kram så länge!


Torsdag= bra dag!

Hejsan!

Idag har jag faktiskt gjort lite nytta!

Vi fick foten utanför dörren runt kl. 12, åkte till affären och köpte ägg och havremjölk till plättarna jag skulle göra till middag!
Vi åkte ner till Martin som klippte gräset på grönberg så att William fick se hans traktor!

Hemma lagade jag mat och dammsugade samtidigt (det skulle vara Joakim det!) Då kom Anne-Lie och tölade lite över en kopp kaffe, det var kul!

Efter maten gick jag, William och Michelle ut och jag började stapla ved utanför och William hjälpte ju gärna till...
Men sen skulle jag hämta en skottkärra och blev stånas och töla med grannen istället. Men jag har ju tid att fortsätta vara duktig i morgon!

Kl. 17:15 så var jag uppe på Trulsövägen hos Isabelle och skulle klippa mig! Är jättenöjd och ca en decimeter kortare i nacken igen...Jag har visst lite svårt för att fastna på långt hår märker jag! Men det är långt på sidorna än i alla fall!

Väl hemma så varvade jag ner, åt kvällsmat och passade på att duscha i lugn och ro för en gång skull, utan William som halkar runt på golvet och leker med allt som heter vatten och Michelle som ligger och skriker sig till sömn i rummet brevid... Halleluja va roligt det är med barn ibland!

Nej, nu är klockan 22:56, ska jag överraska mig själv och alla andra med att gå in till bingen en hel timme tidigare idag tro... Kan det ju vara värt, och speciellt om Michelle kan tänka sig att sova till kl. 05!!!
Nej nu blir jag överpositiv och lever på hoppet igen. Så nu fick jag bråttom!

Kram och Natti Natti!


Onsdag redan?!

God kväll!

Ja vart tar veckorna vägen egentligen?! Snart sitter vi väl här och det har precis varit nyårsafton igen antar jag!
Fast ärligt är det nästan så jag längtar... då ljusnar det igen och barnen är större och förhoppningsvis får jag sova hela nätterna då...!

Men nu tillbaka till verkligheten!

Måndag så var vi hemma, William fick gå i pyjamas hela dagen och vi gjorde absolut inget kul alls!
Men däremot så är William jätteduktig och går på pottan hela dagarna när han är utan blöja! Det händer endast ca två olyckor på en dag, helt ok tycker jag! Blöjor är så dyrt så nu får han faktiskt sluta snart, det räcker att köpa till en unge minsann!

Jag hämtade alla mina tre partylite paket idag på klingan! Packade dom och skickade iväg till sina ägare!
Oj va mycket det blir när man hämtar två visningar samtidigt! William hjälpte mig med att samla ihop alla "packing peanuts" som flög ut över golvet, det är några hundra kan jag säga...

Michelle slog på stort och sov ända till 3:45 i ett sträck (från 22:00), skönt tycker jag! Så har mjölken kommit tillbaka i brösten, så nu känner jag mig som en bimbo igen med stoora silikonpattar ;-)
Men det går ju också över som alllt annat här i livet!

Tisdag skulle William till dagis och jag in till stan och ta min allergispruta. Vi var som vanligt sena till dagis, men efter det drog jag & Michelle direkt in till staden och tog den där sprutan.
Sen gick jag på stan och åt mat i lugn och ro!!!
Kl. 15 var jag tillbaka på dagis igen. Jag tänkte åka till badhuset med William, fast det blev inte riktigt så.

Idag onsdag så kom vi nästan i tid till Dagis. Ringde en kompis för att se om hon var fikasugen, men inget svar där. Men jag åkte till affären ändå och då ringde Louise och hade tråkigt precis som jag. Så jag köpte blåbärspaj och skulle åka dit men en väldigt tölsjuk tant på affären var tvungen att berätta allt om sitt barnbarn Elsa först.. så ja blev lite sen, men nu vet jag ju mer om Elsa som bor 40 mil härifrån och som jag aldrig kommer träffa. Men det var ju lärorikt ändå... ;-)

Hemma från Louise igen kl. 13:45, började med maten och hämtade William från dagis. William haltar och är riven i ansiktet. Hårt liv på dagis kan man säga ;-) Jaja, det som inte dödar härdar!

Nu har jag lovat att lägga mig före 24:00, för Michelle somnade redan 22:30 (eller ja redan... allt är ju relativt men) Jag tänkte lägga mig samtidigt för att få så många timmars sömn som möjligt, men det är sällan livet blir som man har tänkt sig, och idag är tydligen ytterligre en sån dag! Fast före tolv hinner jag faktiskt, och det ska bli skönt!

I morgon kanske det blir badhuset... tåls att tänka på!

Kram så länge!


Söndag igen!

God kväll!

Idag är den Söndag i 45 minuter till! Helt otroligt hur fort veckorna, månaderna och till och med åren går!

Idag är det exakt 4 månader sedan jag låg på BB och krystade för vilda livet och födde min underbara Dotter Michelle. Ärligt känns det som att det var William, för tiden har gått så fort att jag inte riktigt har fattat att han är hela två år och lite till...

Idag har jag haft sovmorgon igen, 10:40 väcktes jag för 511 gången av Michelle som rullat över på mage och låg och tölade för glatta livet! Hon är ju för go ibland alltså, fast jag var inte så tälsjuk just då men...

Sen så åt jag frukost och gjorde mig i ordning för att gå ut och springa... och jag var skitladdad!
Till Lassehall gick det bra, hade en bra tid 20:20 överst i backen och började springa tillbaka, men oj va jobbigt det blev! Det gick inte alls tillslut och jag var tvungen att köra intervall hela vägen hem! Jag är verkligen ingen morgonmänniska när det gäller träning har jag märkt!
Även om jag inte slog något rekord i löpning så tog jag nog lätt Stefan Holms rekord i höjdhopp i alla fall, för på vägen hem så låg det helt plötsligt en svart, lång och tjock orm på spåret... som tur var blev den LITE räddare för mig än vad jag blev så den kröp in i ormbunkarna igen. Vet inte om det var en snok eller huggorm, hade liksom ingen lust att hälsa på närmare än så...

Hemma så åt vi pizza och började plocka lite, finns så mycket saker här så jag undrar om inte någon smusslat hit saker i hopp om att jag inte ska märka något... men det har jag gjort nu! Det jag är mest rädd för är att jag äger allt själv och inte kan skylla på någon annan!

Jag får fortsätta städa och plocka i morgon och alla dagar efter den!
Jag ska även: boka tid för Michelles dopfotografering, hitta lappen där tiden för Williams läkarbesök stod (som jag trodde jag skrivit upp redan :-( försöka roa min son och säkert något mer som jag glömt!

Just nu hoppas jag att båda barnen sover länge och att jag vaknar utvilad med en go och glas William!

Natti natti så länge!


Lördag!

Hejsan!

Den här lördagen är något jättemycket bättre än den förra kan jag säga!
Nu ska jag se om jag kan minnas något av vad jag har gjort den senaste veckan!

Början av veckan var nog ganska lugn!
Måndag var jag med William och Michelle till BVC för att väga och mäta lillafia! Hon vägde 6555 g och är 64.5 cm lång! Oj va hon växer! Lite frustrerad var jag då hennes sovtider har blivit på tok olidliga då hon vaknar var 3:e timme igen och vägrar somna om utan mat! Så jag diskuterade ev. tillskott i form av gröt och välling och vi kom fram till att gröt är en bra lösning. Ett måste att prova känner jag!

Tisdag var William på dagis och jag försökte som vanligt få något
gjort!

Onsdag gjorde jag inget speciellt heller, men är fortfarande trött som en blådåre!

Torsdag skulle jag ha varit till stan för att ta min allergispruta, men William bytte dag på dagis så jag bokade om den tiden, blir så stressigt när han är med och härjar! Så vi var hemma och inomhus hela dagen trots att det var jättefint väder ute! Urk!!! Blir så less på att jag aldrig tar mig utanför dörren!
Men på kvällen åkte vi faktiskt till badhuset, jag och William!
Eftersom han inte har varit där de senaste ca 7 månaderna så visste jag inte riktigt hur han skulle reagera, men det var med spänning han gick emot poolen!
När vi väl skulle gå i trollpoolen tyckte han inte alls om tanken, men det gick över fort. Vi gick i och gick fram och tillbaka... mer än en gång!
Ett av trollen i poolen hade en kittel som William stoppade handen i och precis då började det bubbla i den och William skvatt så han höll på att hoppa ur hela poolen i vild panik! Jag skrattade mig dubbelvikt, det såg ju bara för roligt ut!

Sen kom han på att han skulle åka rutschkana, men han tänkte nog inte på att det var vatten under och inte sand som vanligt...
Han satte sig i och åkte, jag hann ta emot honom de första två gångerna men den tredje gången så råkade han bli liggnas på rygg och det fanns inte en chans för mig att få tag i honom, så det sa plurr i bassängen medans William sakta seglade ner mot botten! När jag väl fick upp honom så kippade han efter luft och torkade ögonen, men han gråt faktiskt inte! Det var också kul (tyckte jag)... men han åkte inte mer sen.
Vi gick och fikade lite innan vi gick upp och värmde oss i bastun! Gissa om han somnade gott på kvällen!

Fredag så hade jag mycket på schemat! Jag skulle lämna William på dagis kl. 10, men kom inte dit förrän 10:30 för att ALLT krånglade innan vi kom iväg! Men direkt efter det åkte jag in till stan för att köpa bromsskivor på Biltema, ljung på Kalenius och sen åkte jag till bergvik för att köpa en "skaljacka" till William! Det blev en jättesnygg Everest jacka, svart med gröna detaljer och himla bra! Vattentät, vindät och andas! Jag har övervägd det här ett tag och insåg till sist att en jacka för 349 kr inte är så farligt dyrt med tanke på alla funktioner den har, plus att Michelle ärver den sen!

Jag kom hem lagom till tre och hämtade Joakim på jobbet. Perfekt, för då hämtade han William på dagis så att jag fick mata Michelle och packa allt inför min Partylite visning på kvällen. Jag skulle ju på boxning också kl 17:00!
Boxningen gick bra, det märkte jag idag för aj aj vilken träningsvärk jag har!
Partylite visningen gick också bra, sålde för ca 3 800 kr. Det var vinkväll efter och det var jättetrevligt!
Var hemma kl. 00 och gick och la mig, Michelle vaknade 01:30 och ville äta sen sov hon hos mig för att jag inte orkar hoppa upp och ner från sängen hela tiden!

Idag Lördag så har jag varit ute och gått en liten promenad med Michelle medans Joakim, William och Linus var nere i hamnen och kollade in sågverkets fisketävling! Sen åt vi mat och William råkade somna på en madrass i sitt rum medans han hade "nappstund" (nappen sitter i ett snöre där så att han ska vänjas av med den). Eftersom han somnade så tänkte jag att han inte kommer vilja lägga sig för natten på läänge... så jag satte båda barnen i bilen och åkte upp till Mor och Far i värmskog. Så det blev en liten myskväll där med magknip, massa hemodlade vindruvor och lite kvällsmat! Hemma igen kl. 21:30 och nattade barnen!

Nu är det tredje gången idag som jag försöker skriva färdigt det här blogginlägget och jag tror att jag lyckas publicera det nu!
Ser fram emot en lagom söndag med forhoppningsvis fint väder!

Kram så länge!

Här är lite bilder som Storasyster Sandra har tagit på barnen!



Wille Charmtroll!



Och Michelle med de stora ögonen!



Men ibland är man tröttis också!



Eller bara full i bus!


Söndag igen!

God kväll!

Den här helgen har varit lite hektisk tycker jag...

Joakim skulle röja älgpass på lördag, han åkte runt 07 och kom inte hem förrän 15:15!
Jag hade väntat på honom i ett antal X timmar då och var lite (eller egentligen mycket) småsur när han väl kom hem!
Även om jag vet att han inte kunde göra något åt det så hade mitt tålamod med barnen och alla sömnlösa nätter fått mig totalt i obalans!
Men efter att jag fick skälla ur mig lite så lugnade jag ner mig och vi fortsatte lördagen som planerat.
Jag skulle upp till Yvva och ha en partylite visning och Joakim skulle ha pokerkväll nere i källaren med 6 andra kompisar!

Hos Yvva var det jättetrevligt, vi drack vin, åt kex med ost och tölade massor! Det var en liten uppvärmning inför Ladies Night som vi ska på om två veckor *Längtar*!!!

Jag var svintrött hela kvällen och vi var hemma igen kl. 01 jag Michelle och Moster Nina.
Michelle fick mjölk i flaska och sov ända till 07, tack gode gud för det! Sen var det ju Joakims tur att ta William så jag fick ligga och dra mig ända till 10:45! Oj va skönt det var!

Idag åkte Joakim var till en kompis i Borgvik och skulle fixa bilen!  Jag tog med mig William på hans elmotorcykel och Michelle i vagnen och skulle gå på en promenad och lämna lite saker! Tänkte att det går nog fort när han åker brevid men ack så fel jag hade. Det tog oss 30 minuter bara att komma av ljunggtan!!! Men jag gav inte upp och vi tog oss tillslut ända till Ringvägen där vi hälsa på syster Sandra och Catharina!
På vägen hem kom Joakim och löste av mig så vi skulle hinna på kalas kl 15, så jag fick åka hem och laga mat i ilfart!

När vi var hemma från kalaset så färgade jag håret på Moster Nina och tölade lite.  Alltid lika trevligt. Tänk att vi fortfarande har något att prata om även om vi tölar så ofta! Men så är det väl med ens bästa vänner?!

Nu sover alla i min lilla familj utom jag. Passar på att njuta lite av tystnaden och varvar ner lite innan jag ska sova! Jag skulle ju ta upp min löpträning den här veckan men jag har gått och fått ont i halsen, typiskt!!!
Hoppas jag inte har det på fredag, för då är det ju boxning igen och det får vi ju inte missa!

Imorgon är det vägning och mätning på BVC, ska bli intressant att se hur stor min lilla Flicka har blivit på en månad! Jag har smygbörjat med välling, jag pallar inte med de här nätterna länge till, så jag försöker ge henne en stadig kvällsmat, Får se om det ger något resultat!

Kram så länge!



Endorfiner... vart tog Ni vägen???

God kväll!

Just nu kan jag säga att all min tid och energi för saker börjar tryta och jag längtar otroligt tills jag får sova en hel natt och komma ikapp med mitt liv igen!
Här på bloggen syns ett praktexempel på hur jag inte lyckas att få min tid och ork att räcka till!

Men nu ska jag försöka uppdatera lite och lägga ut lite bilder eftersom vi har haft Dop för Michelle också!
Sedan förra gången jag skrev så minns jag säkert inte hälften av vad jag gjort... men ska försöka.

På torsdagen hade jag ytterligare en partylite visning, sålde bra och jag var jättenöjd med kvällen!
Fredag var jag på boxningen igen, skitkul fast oj så jobbigt!
Lördag var det att förbereda inför dopet, göra pastasallad och inhandla det sista som behövdes!
Joakim, William och Linus var inne i Karlstad och kollade på folkrace! Det tyckte William var riktigt kul minsann!

Syster Helen och hennes son och gubbe kom hit på lördag kväll och skulle sova över hos Mor och Far inför dopet på söndag. Jättekul att träffa dom igen, det var väl vid jul senast! Jag följde med dom till Värmskog och passade på att dumpa av all maten och annat så jag skulle ha så lite som möjligt att tänka på på söndag morgon! :-)

Söndag var det lugnt till att börja med, Vi åt frukost, tog fram kläder till barnen, Michelle duschade, allt flöt på ganska bra! Alla var i bilen och påväg kl. 12:15. Bara 30 min senare än jag planerat :-/
Men fram kom vi och hade en underbar dopakt i Mor och Fars nya timmerstuga och till råga på allt så var det fint väder också!

Den här veckan har jag gått in i min officiella "semesterperiod" Jag ska bara göra saker jag tycker är kul och skippa mycket måsten som det har blivit den här sommaren med alla kalas och allt!
Nu är det dags att njuta och få mitt huvud att vakna från den här oändliga koman den har sjunkit in i sakta men säkert de senaste 3 ½ månaderna!

Igår (Måndag) tog jag med William på cirkus, det tyckte han var kul! Och popcorn var namnam!
Så himla kul att det faktiskt fungerade att ha med honom även om han är så liten! Men han skötte sig exemplariskt! Han kom i säng kl. 21 och då var han väldigt trött efter alla intryck!

Idag Tisdag kom underbara Sofie hit från Arvika! Så roligt att träffa henne, var ju typ i september sist!
Vi åt lunch, fika och tog en promenad. Sen var det dags att hämta William från dagis igen!

Nu ska jag ladda upp lite bilder, sen blir det natti natti!

Kram så länge!

Far, Mormor, Mor, Jag, Joakim och Farfar

Far, Mormor, Mor, Jag, Joakim och Farfar!



Helt otroligt att Vi kollade in i samma kamera samtidigt!



Den mycket goda Hallontårtan!



William fick en elmoped av "kusin" Alexander!
Gissa om den var poulär!

Vadå... jag tog ingen kaka!

Ett oskyldigt kakmonster tagen på bar gärning kanske?!



RSS 2.0